Reviews

Verjaardag

★★★★★
5 5 1
De catering die Thijs heeft verzorgd voor mijn 50ste verjaardag was een aanrader. Koude hapjes tussendoor en 's avonds vers gebakken hamburgers en beenham met heerlijke broodjes, sausjes en salade. De samenwerking met Robert Rongen was perfect! Jos van Mil

feest 50 jaar

★★★★★
5 5 1
De hapjes van Thijs waren heerlijk. Ook de beenham en hamburgers uit de grote hapjespan zijn een aanrader. De samenwerking met Robert Rongen (rent 'n RoberT) was perfect!

Smullen

★★★★★
5 5 1
Smullen van het begin tot het einde!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Catering Hubers heeft tijdens onze bruiloft alle hapjes en de barbecue verzorgd. Alles zag er mooi uit en het was super lekker!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
We kunnen hier wel een heel verhaal neer schrijven... Het was gewoon goed!

Dik tevreden!

★★★★☆
4 5 1
Tijdens ons 35 jarig huwelijksfeest heeft Thijs Hubers ons een heerlijke barbeque verzorgt. Iedereen was dik tevreden!

Lekker!

★★★★★
5 5 1
Catering hubers verzorgd jaarlijks onze buurt BBQ. Altijd goed geslaagd!

40 jarig huwelijk

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons feest heeft Thijs de catering verzorgd. Het was top verzorgd en we hebben vele goede reactie van onze gasten gekregen. Thijs nogmaals hartelijk dank voor het heerlijk eten.

Koningschieten

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons jaarlijks koningschieten heeft Thijs voor ons een heerlijke barbeque verzorgd. En dat verzorgen hield in geweldige lekkere diverse vleessoorten, waarbij hij uitleg gaf, en....... het ook nog voor ons bakte. En dat voor een prijs waar je het zelf niet voor kunt doen.Totale verzorging waar jong en oud van kon genieten. Een aanrader voor elke vereniging.

Feest

★★★★☆
4 5 1
Tijdens ons feestje heeft Thijs gezorgd voor diverse lekkere warme en koude hapjes. Als afsluiting hebben we genoten van een heerlijk broodje hamburger en kipsaté (aanrader)!!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Goede kwaliteit én service, het was heerlijk! Alleen maar positieve reacties!

Kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Mede dankzij het heerlijke eten van de rollende keuken van Thijs Hubers is onze familiedag zeer geslaagd. Een aanrader. Thijs en Anke bedankt. Familie van Daal

Top service!

★★★★★
5 5 1
Catering Hubers levert al jaren de catering op Heavy Shag Festvial. Erg goede kwaliteit, service en blije gasten!

 

Voeg hier je review toe!

Rating